Chat with us, powered by LiveChat
Stor synlighed for små virksomheder
Bliv klogere på SMEO i videoen her
Én samlet løsning
Eget login til rapporteringssystem
SEO gennem linkbuilding, tekstoptimering & teknik
Synlighed via virksomhedsregistre & søgemaskiner
Om SMEO

Hvad er SMEO?

SMEO står for Small SEO - og det er netop det, vi tilbyder: Søgemaskineoptimering og digital optimering til små virksomheder. SMEO er en del af et af landets bedste konsulenthuse, Bondtofte & Co. SMEO fungerer som et underprodukt og er skræddersyet til mindre virksomheder. SMEO er især godt til den mindre håndværker, frisøren, psykologen eller den mindre webshop. Med andre ord er SMEO stort set for alle, der ønsker Én samlet løsning, hvor der tages hånd om alt lige fra strømlining af virksomhedsoplysninger i diverse registre som krak, Google MyBusiness og De Gule Sider til søgemaskineoptimering for udvalgte søgeord.

SMEO er en løsning for dig, der gerne vil rangere bedre i søgeresultaterne. Samtidig er det en løsning der gør, at du bliver generelt mere synlig, når potentielle kunder søger efter din virksomhed.

Det fungerer sådan, at vi først og fremmest gennemgår din hjemmeside og optimerer indholdet på den, så det er målrettet søgemaskinerne. Men ingen hjemmeside er synlig uden links. Derfor igangsætter vi også en linkbuildingstrategi, der har til formål at få andre hjemmesider til at linke til din hjemmeside. Et link fungerer som en anbefaling, og på den måde bliver din hjemmeside opfattet som mere troværdig af søgemaskiner som Google, og du vil komme til at rangere bedre.

I takt med at du bliver mere synlig, vil der forekomme flere søgninger efter din virksomhed. Derfor er det vigtigt, at du optræder på alle de mest populære virksomhedsregistre på internettet, herunder Krak, De gule sider og Google MyBusiness – dette er OGSÅ inkluderet i din SMEO-løsning.

Med SMEO får du dit helt eget login til rapporteringsystemet, hvor du kan følge med i udviklingen og ikke mindst de links, der bliver lavet til din hjemmeside.

Med andre ord: SMEO kommer hele vejen rundt om din forretning digitalt.

Her er fordelene

Hvorfor vælge en SMEO-løsning?

Du skal vælge en SMEO-løsning, hvis du allerede har en hjemmeside, men ikke synes, du er synlig nok med denne – hverken når det kommer til synlighed i diverse virksomhedsregistre eller i søgemaskinerne.

Med en SMEO-løsning, sørger vi for, at du bliver netop det. Vi tager hånd om din forretnings digitale tilstedeværelse hele vejen rundt. Derudover får du altid 100% gennemsigtighed, super god effekt og dit helt eget login til rapporteringsystem, hvor du kan følge med i din udvikling.

Gennemsigtighed 100%
Effektivitet 100%
Eget login til rapporteringssystem 100%

Spørgsmål? Tøv ikke med at kontakte os!


Copyright 2018 SMEO - En del af Bondtofte & Co. Rugårdsvej 7, 1. 5000 Odense C